Jos heeft lentekriebels

De dagen lengen, de zon is er weer, de knoppen staan op uitbarsten… Ook bij Jos Beeres in Noordbroek zijn ze klaar voor het nieuwe seizoen. Dagelijks staan Anouschka en Wietze Snaak de lekkerbekken uit wijde omtrek met raad en daad bij. Welke wijn is lekker bij de Paasbrunch, kan witte wijn bij rood vlees en omgekeerd, en wat is een goed alternatief voor champagne?

Ook de evenementenkalender begint zich weer te vullen: de asperges van buurman Meinardi steken al bijna de kop op, dus tijd voor aspergewijn. Binnenkort kiezen de Lekkere Buren de aspergewijn van het nieuwe seizoen. Die is ook uit te proberen bij de proeverij van 26 maart a.s. Voer voor discussie natuurlijk: zo’n 8 verschillende aspergewijnen passeren dan de revue. Deelnemers aan de proeverij kunnen zelf vaststellen of de LB-wijn de juiste keus is. Meedoen aan de wijnproeverij kan op reservering, maar even iets nieuws proberen kan elke week in de winkel. Elke vrijdag en zaterdag staan er open flessen op de proeftafel. Op die manier kun je vrijblijvend een wijn uitproberen. Lekkerbekken weten de weg naar JOS aardig te vinden…

Reactie toevoegen