Schaatsen voor KWF

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Iedereen kent wel iemand met de ziekte. Je hoeft niet machteloos toe te kijken, je kunt iets doen! Doe mee met een marathonactie! Marieke Ekema-van der Veen uit Muntendam organiseert een schaatsactie in het kader van de KWF Marathonweken. Dit doet zij omdat ze zelf met de ziekte te maken heeft gehad. Wilt u haar sponsoren, of zelf lekker schaatsen voor dit doel, dan kun je alle informatie vinden op:
De website van Kardinge onder het kopje Nieuws of op alleacties.kwf.nl.

Plaats: Kardinge Groningen
Tijd: woensdag 16 maart de hele dag
Nadere informatie: Tel. M.W. Ekema-van der Veen 0598-624141 /06-10517455  
 
Marieke Ekema-van der Veen: Wie wil dat niet: Nog even je krachten meten aan het eind van het schaatsseizoen! Dat wil ik, en vast nog veel anderen met mij. Deze actie is een initiatief van mij, dat plaatsvindt in overleg met sportcentrum Kardinge.
 
Wie ben ik? Mijn naam is Marieke Ekema- van der Veen, woonachtig in Muntendam. Mijn motivatie om te schaatsen voor KWF kankerbestrijding ligt in het feit dat ik zelf kanker heb gehad, weer genezen ben en nog altijd volop sport.  Onderzoek helpt om de droom te realiseren van minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.
 
Ik heb een actiepagina (hoofdpagina) aangemaakt op de website van KWF Marathonweken onder de naam ”Schaatsen in Kardinge voor KWF ”. Vervolgens heb ik al mijn familie, vrienden en kennissen ingelicht via socialmedia en mail. Het is mijn bedoeling om 100 ronden te schaatsen. Er zijn vast wel mensen die mij willen sponsoren! 
 
Meedoen?
Ken jij ook mensen in je omgeving die kanker hebben of hebben gehad, of wil je sowieso een sportieve bijdrage leveren aan dit doel? Je kunt je opgeven door te gaan naar: www.acties.kwf.nl Ga naar het kader ZOEK. Door in te vullen “Schaatsen in Kardinge voor KWF”   kom je op mijn actiepagina, dat is de hoofdpagina. Kies dan rechtsonder voor  “Help deze Actie” en dan kun je jouw subpagina aanmaken. Dit kan individueel, maar ook als groep. 
Zo kunnen we zien hoeveel geld alle schaatsers bij elkaar hebben geschaatst in onze schaatshal Kardinge. Bij vragen over pagina aanmaken of inloggen: tel: 0900-2020041 (KWF)
Op woensdag 16 maart kun je de hele dag tijdens de recreatie-uren je ronden schaatsen. Iedereen betaalt wel de normale entreegelden.
Iedereen kan deelnemen, het is voor alle leeftijden. Zoek zoveel mogelijk sponsoren, en vertel hun dat ze het geld kunnen storten op jouw pagina. Dit is praktisch en veilig. Voor 16 maart ontvang je je  deelnemerscode die je kunt dragen tijdens het schaatsen. Ontvang je die niet thuis dan ligt die bij de balie op 16 maart.
Ben je verhinderd op 16 maart, dan kun je je ronden ook op een andere dag schaatsen (20 maart is de sluitingsdatum). Nog even voor alle duidelijkheid: jij moet zelf bepalen hoe lang of hoeveel ronden je wilt schaatsen. Dat kun je bekend maken op jouw pagina. Ieder is dus verantwoordelijk voor zijn of haar eigen actie, ook voor het bijhouden van de tijd, en/of ronden. En! We maken kans op een uitnodiging voor de live T.V. show op 20 april. Zie de website.
 
Mocht je niet willen schaatsen, dan kun je mij, of een andere deelnemer sponsoren. Je kunt ook geld deponeren in een donatiebox die bij de balie in de hal staat. Ik ben deze dag aanspreekpunt, uitgezonderd de tijd die ik zelf schaats. In die tijd is iemand anders het aanspreekpunt. (vraag bij de balie)
 
Op mijn actiepagina zal ik nadere informatie geven, indien nodig.
Als er vragen zijn kun je me mailen of bellen.
Mijn mailadres is:  makkie1949@hotmail.com 
Tel: 0598-624141 of 06-10517455

Reactie toevoegen