Samen op weg naar een gezond gewicht!

Sindskort is Mariska Kuiper, voorheen werkzaam als apothekersassistente in het UMCG en het OZG, een praktijk aan huis begonnen als gewichtsconsulente onder de naam Feeling Healthy. De garage is verbouwd tot een nette praktijkruimte waar ze u gaat begeleiden naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Doordat ze altijd al bezig was met gezonde voeding, heeft ze besloten om in 2015 te starten met de opleiding “Gewichtsconsulent”. Deze heeft ze onlangs afgerond en ze is nu klaar om u te begeleiden en motiveren met het afvallen. 
Mariska is een BGN-geregistreerd gewichtsconsulente. Dit houdt in dat ze op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen haar vakgebied, door regelmatige bij- en nascholing. Daarnaast biedt ze professionele begeleiding volgens het BGN-protocol. Deze BGN-registratie biedt u als klant het voordeel dat de consulten volledig of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar. 
Naast het afvallen of aankomen begeleid Mariska ook mensen die gewoon gezonder willen gaan leven. Ook bij vage klachten, zoals hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, weinig energie of een slechte huid, kan een verandering in je voedingspatroon een oplossing zijn. Haar doel is om mensen bewuste keuzes te leren maken. Het gaat niet om snel afvallen, maar om verandering van voeding, eetgedrag en beweging.
Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos, dus indien u geinteresseerd bent in haar diensten, dan kunt u contact met haar opnemen voor een afspraak. Doordat Mariska erg flexibel is, kan ze zowel overdag als in de avonduren afspraken inplannen. Voor mensen die zich niet goed kunnen verplaatsen, kan ze bij u thuis langskomen. Binnen een straal van 10 kilometer om Zuidbroek, worden hiervoor uiteraard geen reistijd en/of reiskosten berekend.
Allles is in goed overleg met de client. Er wordt samen toegewerkt naar een goed resultaat. Op de website www.feelinghealthy.nl worden de mogelijkheden weergegeven, zoals bijvoorbeeld een all-in- pakket. Dit is een compleet pakket van 12 weken. Ook biedt zij het duo-all-in-pakket aan. Deze consulten hebben dezelfde inhoud, maar dan samen met iemand uit uw omgeving. Je kunt elkaar motiveren en steunen en het is goedkoper. 

Reactie toevoegen