Magazijnverkoop 1 euro-kleding

Ook dit jaar houdt Wedeka Kringloop en Milieu diverse acties, die zowel de burgers als het milieu ten goede komen. Zaterdag 20 februari a.s. van 10.00 - 16.00 uur bij onze vestiging in Veendam aan de Spoorweg 10: magazijnverkoop van kleding. Alle kleding aan de rekken: 1 euro per stuk.
Door het inzamelen van textiel uit ondergrondse containers, de huis-aan-huis inzameling in de Gemeente Menterwolde, het verwerken van textiel afkomstig van Sympany, textiel uit de opvallende blauwe containers op verschillende plekken in de regio, met de opschrift: geef uw gebruikte kleding een tweede kans!, textiel van klanten bij onze inbrengpunten en textiel opgehaald op diverse adressen, behoort Wedeka Kringloop en Milieu met al haar vestigingen, tot één van de kringloopbedrijven met het grootste aanbod van kleding in de winkels in deze regio.

De textiel wordt in de vestiging Veendam gesorteerd en van daaruit gedistribueerd naar de winkels van Wedeka Kringloop en Milieu.
In de afgelopen jaren heeft Wedeka Kringloop en Milieu al meer dan 1 miljoen kg. aan textiel ingezameld die anders op de grote afvalberg van ons land was terechtgekomen. Een zeer groot deel hiervan is verkocht voor hergebruik en zo weer bij de burgers terechtgekomen.
Ook voor dit jaar geldt de slogan:
Wedeka Kringloop, goed voor mens en milieu!

Reactie toevoegen