Zwemdisco in v.d. Noortbad

Afgelopen vrijdag 29 januari werd er weer een super gezellige zwemdisco georganiseerd door de stichting Jeugdwerkgroep Muntendam zoals altijd  in het D.G. v.d. Noortbad te Muntendam. Er was een grote opkomst van maar liefst 130 kinderen en de sfeer was zoals altijd erg goed. 
Er waren kinderen in alle leeftijden aanwezig, waarvan een aantal jonge kinderen onder begeleiding van de ouders. Voor de muzikale noot zorgden onze bekende dj’s. Er werd vooral gezwommen en gestoeid maar ook veel gedanst. Kinderen die dat durfden gleden van de glijbaan en belandden met een grote plons in het water. Ook dit keer werden de kinderen voorzien van een drankje voor de dorst want van zwemmen en dansen word je moe en dan krijg je dorst. Ook waren er veel ouders die een kijkje kwamen nemen en er gezellig bij kwamen zitten in de hal om te kijken. Wederom was deze zwemdisco een geslaagd succes!
 
Aankondiging!
Vrijdag 12 Februari a.s. is er voor de kinderen van de basisscholen van Muntendam een carnavalsdisco in het dorpshuis ‘De Menterne’ in Muntendam. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur en alle basisschoolkinderen zijn welkom. De entree is zoals altijd een kleine bijdrage. De kinderen mogen verkleed komen, dus trek allemaal jullie mooiste verkleedkleren aan en kom feest vieren!

Reactie toevoegen