Warm welkom op Ubbo Emmius

Op woensdag 27 januari houdt Ubbo Emmius Veendam Open Dag. Deze dag laat Ubbo Emmius kinderen en ouders zien en ervaren wat de school te bieden heeft. Een kleinschalige school waar iedere leerling de kans krijgt om op te stromen naar een hoger niveau. Een eigentijdse school waar al twee jaar gewerkt wordt met de iPad en leerlingen iedere dag huiswerk maken onder begeleiding op school. Een gezonde, rookvrije school die oog heeft voor leerlingen én ouders! 
Lessencarrousel
In de ochtend is er een lessencarrousel voor leerlingen van groep 8 van de basisscholen. Ze volgen een aantal lessen, waaronder een les met de iPad. Op de website staat welke basisschool wanneer is ingepland. 
 
Avond: kijk en doe avond
Van 18.30 tot 21.00 uur is de school open voor belangstellenden. Er worden lekkere hapjes geserveerd door leerlingen. In de lokalen is er van alles doen te doen, zoals zelf appelflappen bakken, gel en een tol maken. In de gymzaal worden leuke actiefoto’s gemaakt en na afloop krijgt iedere groep 8 leerling een foto mee van zichzelf compleet met lijst. Er kan gesproken worden met leerlingen, docenten en ouders van de school. Er wordt voorlichting gegeven over de opstroomklassen, iPad-onderwijs, de leerlingbegeleiding en het nieuwe vak Dienstverlening en Producten dat gegeven gaat worden in leerjaar 3 en 4. Op de website; ubboemmius.nl kunt u verdere informatie over de school vinden. 
 
Iedereen is van harte welkom op de Open Dag op woensdag 27 januari.

Reactie toevoegen