Internationaal springconcours van start

Zuidbroek, 7 januari 2016 - Vandaag is het internationaal springconcours van het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen gestart. Tot en met zaterdag 9 januari 2016 komen 218 internationale combinaties in actie. In totaal doen 17 verschillende nationaliteiten mee. Vandaag wisten Maureen Bonder, Suzanne Tepper, Hartwig Rohde en Jasper Kools een rubriek op hun naam te schrijven. De volledige uitslagen van de wedstrijden tijdens IICH Groningen zijn te vinden op www.iichgroningen.nl.

Landelijke finale
De 1e prijswinnaars van de klassieke rubrieken B, L, M, Z en ZZ hebben zich gekwalificeerd voor de grote finale. In deze landelijke finale maken de ruiters kans op een nieuwe Bockmann trailer, aangeboden door Impex trailers. De finale stond gepland voor 5 januari 2016. Door de weersomstandigheden kon deze finale niet verreden worden en is de finale verplaatst naar vrijdagavond 8 januari 2016.

Hengstencompetitie
In verband met de weersomstandigheden in Groningen heeft de organisatie van het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen besloten om de Isah Hengstencompetitie dressuur en Blom Hengstencompetitie springen van 5 januari 2016 niet door te laten gaan. Na overleg tussen organisatie, de eigenaar van de hal en het KWPN is besloten de competitiewedstrijd aanstaande maandag 11 januari 2016 alsnog te verrijden. Er wordt gestart met de Isah Hengstencompetitie dressuur in de klassen M, Z en L gevolgd door de Blom Hengstencompetitie springen in de klassen Z-ZZ, M en L.

Reactie toevoegen