Hengstencompetitie verplaatst naar 11 januari

Zuidbroek, 5 januari 2016 - Door weersomstandigheden in Groningen heeft de organisatie van het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen besloten om de Isah Hengstencompetitie dressuur en Blom Hengstencompetitie springen van vandaag niet door te laten gaan. De organisatie vond het laten doorgaan van het evenement onverantwoord. Na overleg tussen organisatie, de eigenaar van de hal en het KWPN is besloten de competitiewedstrijd aanstaande maandag 11 januari 2016 alsnog te verrijden.

Inmiddels zijn alle grotere doorgaande wegen richting Zuidbroek goed begaanbaar en de weersverwachtingen voor aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag zijn goed. De internationale wedstrijden gaan volgens schema door. Om de deelnemers de gelegenheid te geven, om in alle rust en veiligheid, naar Zuidbroek te komen is er, naast woensdag 6 januari 2016, donderdagochtend 7 januari 2016 een extra gelegenheid om de paarden veterinair te laten keuren.

Landelijke finale
De landelijke finale B, L, M, Z en ZZ die gepland stond voor vanavond 5 januari 2016 wordt op vrijdagavond 8 januari 2016 verreden. Nadere gegevens hierover volgen zo spoedig mogelijk. Via www.iichgroningen.nl en onze facebookpagina wordt de informatie bekend gemaakt.

Hengstencompetitie
De hengstencompetitie op 11 januari 2016 wordt ingedeeld zoals gepland. Er wordt gestart met de Isah Hengstencompetitie dressuur in de klassen M, Z en L gevolgd door de Blom Hengstencompetitie springen in de klassen Z-ZZ, M en L. De startvolgorde blijft hetzelfde. De startlijsten zijn zo snel mogelijk te vinden zijn op www.kwpn.nl, www.iichgroningen.nl en www.startlijsten.nl.

Reactie toevoegen