Na autopech toch nog bij De Tandem

Vrijdag 4 december. De dag dat Sinterklaas en zijn pieten een bezoek hadden gepland aan de obs De Tandem verliep niet geheel vlekkeloos. Om 8.15 uur kwamen 2 pieten op een fiets aan bij het schoolplein. Voorzien van een lekke band en diverse andere auto onderdelen kwamen deze pieten in toch wel lichtelijke paniek vertellen dat de Sint autopech had gehad.
Het was nog maar zeer de vraag of hij de school kon bereiken. Na 10 minuten arriveerde de Sint dan toch in een prachtige T-Ford uit 1923. Samen met nog 2 pieten werd de Sint onder begeleiding van de chauffeur netjes afgezet op het schoolplein. Dit jaar nam Piet Pedro voor het eerst deel aan het grote feest. Nadat de kinderen handjes had geschud, ouders selfies hadden genomen en de pieten zelfs met enkele ouders en leerkrachten waren gaan dansen, was het tijd om de school binnen te gaan om het grote feest te gaan vieren. ’s Morgens bracht Sint een bezoek aan de groepen 1 tot en met 4. Na een gezellige overblijf-pannenkoeken-lunch voor de bovenbouw had Sint ook voor hun nog enige tijd vrijgemaakt in z’n agenda. 
Mede dankzij de fantastische inzet van de leerkrachten, hulpouders en pannen-koekenbakkers was het voor de leerlingen van De Tandem wederom een ge- slaagd Sinterklaasfeest!  

Reactie toevoegen