Ondernemersavond HS-Connect!

Op donderdag 18 februari 2016 wordt voor de vijfde keer een speciale netwerkavond voor ondernemers georganiseerd in het theater het Kielzog in Hoogezand-Sappemeer. Het thema van deze avond is ‘Samenwerken in de regio’. Iedereen die bedrijfsmatig bezig is in de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren kan zich nu inschrijven! 

HS-Connect! Samenwerken in de regio
Evenals voorgaande jaren bestaat het programma uit een boeiend verhaal van een bekende gastspreker, gevolgd door een informeel deel. In een plezierige ambiance is er dan volop gelegenheid om te netwerken, natuurlijk onder het genot van een drankje en hapje.
Het is dit jaar voor het eerst dat de avond ook open staat voor ondernemers en managers uit Slochteren en Menterwolde. Immers, met ingang van 1 januari 2018 is de gemeentelijke herindeling in deze regio een feit en dat biedt zeker ook voor het bedrijfsleven kansen qua samenwerking en profilering. 
Een goed voorbeeld is de gezamenlijke presentatie van meerdere bedrijven uit Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde tijdens de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven in Noord-Nederland. 
Om de kansen te zien en te benutten is het belangrijk om te weten waar collega-ondernemers mee bezig zijn, om ervaringen  en ideeën uit te wisselen. Deze netwerk avond is een mooie gelegenheid om elkaar (beter) te leren kennen en inspiratie op te doen.
 
Gerard Kemkers
Inspiratie biedt ongetwijfeld het verhaal van Gerard Kemkers: succesvol ondernemen en topsport hebben meerdere overeenkomsten… maar het is vooral zijn eigen, originele invalshoek die boeit. Graag deelt hij zijn ervaringen als succesvol topschaatser en coach, en natuurlijk als manager van het nieuwe TopSportZorgCentrum in Groningen: een baanbrekend, ambitieus project waarin tal van partijen samenwerken. 
 
Inschrijven
Zie www.hoogezand-sappemeer.nl, via de banner HS-Connect! en/of het tabblad ‘Ondernemen’ .
 
Informatie
De avond begint om 20.00 uur, maar degenen die zich hebben ingeschreven krijgen tijdig het definitieve programma en toegangsbewijs toegestuurd.
Meer weten? Mail naar  hs-connect@hoogezand-sappemeer.nl. Bellen kan ook, naar: Valerie Jongman, projectassistente, 0598-373668.

Reactie toevoegen