Saints & Angels bij Tuingoed Foltz

Ook dit jaar ademt de boerderij van Tuingoed Foltz in Meeden een wel heel oorspronkelijke kerstsfeer; Frans-landelijk met een accent op oud en doorleefd. Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot prachtige serviezen.
Wisselende standhouders verrassen de bezoekers met onder meer schapenvachten en buitenkleding, sieraden van antieke kralen, woonaccessoires, houtsnijwerk, jams en chutneys, taarten, wijnen en ciders, sterren uit verre oorden en tal van andere cadeau-artikelen en sfeermakers. In de boerderij geeft Dorine Folkerts demonstraties in het maken van exclusieve kransen, guirlandes en tafelversieringen. Bij de takkenkraam kunnen bezoekers kiezen uit een unieke collectie losse groene materialen, kleurrijke vruchten en geurige kruiden.
Bij binnenkomst wordt iedere bezoeker van de Christmas Fair als gast ontvangen met een glas kruidige appeldrank. Meer lekkernijen zijn te vinden in de oude koestal.

Reactie toevoegen