Debutant Lisa Lukkien wint

Dropshot’74 heeft met overtuiging gewonnen van het eerste team van BC Oldemarkt met 1-7 afgelopen zaterdag in Oldemarkt.  Met Lisa Lukkien (zus van Collin Lukkien die in de 3e klasse uitkomt) als debutant die sinds zaterdag opgenomen is in het team van Dropshot’74 en Danisha Boekholt heeft vervangen (i.v.m. werkverplichtingen deze zaterdag).
Lisa speelt al geruime tijd bij Dropshot’74 als recreant maar haar spel en techniek bleven niet onopgemerkt bij het bestuur en de spelers van het team. Het bestuur is blij met de toetreding in het team zodat het minder kwetsbaar is bij ziekte e.d. zoals het geval is bij Shari Jonker die al geruime tijd uit de running is.
Het team had nagenoeg geen moeite tegen BC Oldemarkt. Het enige tegenpunt was in de set van Lisa Lukkien die tegen een sterkere tegenstandster haar enkel in een drie setter haar meerdere moest erkennen. De uitslag was 21-19, 14-21 en 21-18.
De overige uitslagen spreken voor zich. BC Oldemarkt kon geen vuist maken tegen een zeer sterk Dropshot’74. Door deze overwinning staat Dropshot’74 op een tweede plaats in deze poule. Aanstaande zondag speelt dit team thuis tegen Zuidhorn J1 en in de derde klasse wordt ook thuis de wedstrijd tegen Leeuwarden BC j3. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur in sporthal Ruitershorn in Muntendam. 

Reactie toevoegen