Bedankt voormalig ‘5 mei comité’!

Op woensdagavond 7 oktober werd het voormalig ‘5 mei comite Noordbroek’ in het zonnetje gezet door het nieuwe comité. Na vele jaren (waarvan sommigen wel 30 jaar!) organisatie werden de 5 leden bedankt voor hun geweldige inzet. In MFC de Noortsuythoeve waren Jantje Klaassens, Alje Klootsema, Willem Wilter, Marten ter Veer en Klaas Smith uitgenodigd voor een hapje en een drankje.
Zij waren de stille kracht achter de 5-jaarlijkse optocht van versierde wagens door het dorp. Ook verzorgden ze de feestelijke afsluiting van deze dag voor de dorpsbewoners. Ze zorgden er jaar op jaar voor dat deze dag steeds weer mogelijk werd gemaakt door de jaarlijkse rommelmarkt en koekacties. Ze wisten telkens weer het hele dorp te motiveren met als resultaat prachtige praalwagens uit bijna alle straten.
 
Het ‘stokje’ wordt overgenomen door Cees van Wieringen, Angela Huis, Margriet Burger, Ineke van der Poel, Thomas Wolters, Hennie Dijkhuis, Jannie Tonkens en Jantien Lambeck. Een enthousiaste groep mensen uit alle ‘windstreken’ van het dorp.
Ook dit nieuwe comité gaat uiteraard acties opzetten om de 5 mei viering in Noordbroek voort te kunnen zetten. Hierover volgt later meer informatie.

Reactie toevoegen