Nieuwe trainer voor SOS Muntendam

"Onze vereniging verwelkomt Jos Hindriks als nieuwe trainer, hij verzorgt de gymnastiek- en turnlessen binnen SOS en we zijn erg blij dat Jos ons team komt versterken. Jos heeft de opleiding HBO sport, ALO met succes afgerond." Maandagmiddag geeft Jos trainingen in De Menterne te Muntendam. De gymgroepen zijn op dit moment helaas erg klein. Jos ziet het als een leuke uitdaging en heeft er erg veel zin in om SOS qua gym en turnen weer op de kaart te zetten. SOS hoopt dan ook dat we binnen afzienbare tijd weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Als vereniging streven we er naar om de contributie zo laag mogelijk te houden omdat sporten voor een ieder toegankelijk moet zijn. Gym en turnen kan al voor een gering bedrag per maand. We hebben de afgelopen week kinderdagverblijven, scholen, etc in Veendam en Muntendam bezocht om gym en turnen weer onder de aandacht te brengen d.m.v. informatie folders. SOS heeft een afdeling Streetdance onder leiding van Brenda Jager. Brenda heeft dit in een relatief korte periode opgebouwd, mede door haar enthousiasme, tot een succesvol geheel. Inmiddels zijn er tussen de 60 en 70 leden. Tevens zijn er 2 demoteams die in de toekomst aan wedstrijden mee gaan doen. Rob van Zoest is al jaren actief binnen onze club en verzorgt op de maandagmorgen ouderen gymnastiek opgedeeld in grondgymnastiek en gymnastiek 55+. Mocht u belangstelling hebben kunt u altijd op een maandagmor- gen langskomen. Voor tijden zie de advertentie elders in de krant. Verder hebben we nog de afdeling Hardlopen en Nordic Walking/ Sportief wandelen (met of zonder polestok).
Jan Wekema begeleidt iedere woensdagavond een groepje wandelaars door het mooie Menterwolde. Dit behelst meer dan alleen wandelen zoals b.v. een warming up, cooling down etc. Jan is gediplomeerd trainer evenals alle andere trainers van SOS.
Hardlopen is hot!
SOS heeft een loopgroep verdeeld in 4 subgroepen. Bij veel beginnende lopers bestaat het idee dat als je bij een vereniging gaat lopen je heel snel moet zijn. Dit is absoluut niet zo. Vandaar ook de 4 subgroepen, voor iedereen is aandacht, tijd en goede begeleiding. Dit onder deskundige leiding van Henk Postma en Jaap Begeman. Lijda Bijma is dit seizoen begonnen met het opstarten van een jeugdgroep. Door haar enthousiasme heeft zich inmiddels een leuke groep gevormd. Zowel de jeugd als de senioren trainen vanaf de Ruitershorn.
In maart starten we weer met onze 12 weekse opstapcursus. Nadere informatie volgt in het nieuwe jaar. Al met al zijn we een gezonde en gezellige vereniging die binnen afzienbare tijd haar 175e lid verwelkomt. Dus kom langs en maak gebruik van 2 gratis proeflessen of win 3 maanden gratis lidmaatschap als je het 175e lid bent. Voor informatie zie www.sosmuntendam.nl of Facebook.

Reactie toevoegen