Slochter vertelcafé

Het Slochter vertelcafé vindt zaterdag 7 november in de Dorpskerk van Kolham plaats. Het rondreizend vertelcafé is voor iedereen toegankelijk; luisteren naar verhalen, gedichten, akoestische muziek en traditioneel genieten van koffie, thee met n heerlijk plak Groninger povvert authentiek met gesmolten boter en bruine suiker.
Traditiegetrouw vertellen enkele leden van de vertelgroep de Slochter Vertelgroep de PazziPanten hun verhalen. Intussen zijn zij al 15 jaar geleden ontstaan uit de cursus verhalen vertellen die Guillaume Pool uit Haren toen gaf.

Engelien van de Bunte uit Schildwolde verzorgt een kort optreden. Zij zingt (Ierse) volksliederen en begeleid zichzelf op gitaar. Jil Wildenga uit Hoogezand leest voor uit eigen werk. Zij heeft inmiddels dertien bundels uitgegeven. Bert Schaap uit Froombosch komt het Vertelcafé verrassen met zijn verhaal en zang en neemt het publiek mee op 'Een korte wandeling door de Liefde' Ook zal steevast Eltje Doddema de boudel aan mekoar proaten en as t Eem kin is zien Geesjen er ook bie met heur biedroage.
Niet álles gaat in t Gronings. Er is afwisseling alom. Dit is het kenmerk van dit lokale en kleinschalige regionale terug kerend evenement op bijzondere locaties in de dorpen van de gemeente Slochteren. Dit keer dus in de dorpskerk aan de Hoofdweg 44 In Kolham op 7 november as. U komt toch ook?

Kaarten kunt u kopen aan de kassa die om 14.30 uur open gaat.
In de pauze wordt u door de organisatie Podiumkunsten van de Stichting Cultureel Slochteren getrakteerd op koffie of thee met povvert.
Wilt u meer weten over deelname aan een eerstvolgende keer? Dan kunt u Tiny Davids lid werkgroep Vertelcafe SCS Slochteren bereiken via de tinydavids@home.nl of de telefoon 06-27621928.

Reactie toevoegen