2e Editie muziektalentenfestival

Op zaterdagavond 24 oktober is het zover. Het belooft weer een gezellige avond te worden met optredens van allerlei muzikanten uit onze gemeente.
De Menterwolmer muziekverenigingen Elad en Oosterbroek, GMG Muziekscholen en De Heemtuin organiseren dit festival dat zal plaatsvinden in de kas van De Heemtuin. 
Het doel is om te laten zien waartoe de muzikanten in onze gemeente in staat zijn maar ook om cultuur weer nadrukkelijker op de kaart te zetten. Net als vorig jaar is er een professionele jury en een publieks jury die alle acts beoordelen en zijn er prijzen in 4 categorieën: individuele act, groeps act, aankomend talent en natuurlijk de publieksprijs.
De organisatie zorgt voor de versterkers drumstellen etc. De Jazzband van GMG en de verenigingen zullen ook spelen op deze avond.
Alle muzieksoorten zijn welkom dus of je nu Chopin speelt, “tibetaanse boventoon zang” of liedjes van Normaal; schrijf je in en wie weet verdien je eeuwige roem als winnaar in één van de categorieën. Meer informatie over in- schrijving vind je op de facebookpagina: facebook.com/Talentenfestival2014

Reactie toevoegen