Zwem4Daagse in Zwembad Zuidbroek

Van dinsdag 20 oktober tot en met vrijdag 23 oktober zal er een echte Zwem4Daagse worden gehouden in het Zwembad Zuidbroek. Zwemvereniging De Pinquin, Kontiki Diving, de duikvereniging Koraalduivels en Van der Valk nodigen jong en oud uit om mee te doen. Lekker zwemmen, ontspannen door inspanning of juist werken aan je conditie, dat biedt deze Zwem4Daagse onder auspiciën van de KNZB. 
“We willen graag voor iedereen zwemmen toegankelijk maken. De Zwem4-Daagse is daar een mooi voorbeeld van. Ik hoop dat we veel deelnemers mogen ontvangen”, zegt Nico Altena van De Pinquin.
Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden en er kan elke avond gezwommen worden. 
De eerste afstand is 250 meter per dag (10 banen). Dat is een mooie afstand voor mensen die niet heel vaak zwemmen of de jonge zwemmers. De tweede afstand is 500 meter. De derde is meer gericht op deelnemers die vaker zwemmen en dagelijks 1000 meter (40 banen) voor hun kiezen krijgen tijdens de vierdaagse in Zuidbroek. De laatste afstand om te kiezen is 2500 meter. Dagelijks 100 banen als uitdaging of juist voor de geoefende zwemmers.
Duikers die gewend zijn aan snorkelen zijn ook van harte welkom. Deze deelnemers kunnen zich inschrijven om dagelijks 1000 meter of juist 2500 meter te snorkelen!
Kortom, voldoende keus voor jong en oud.

 
Op woensdagmiddag 21 oktober organiseren De Pinquin, Kontiki Diving, De Koraalduivels en Van der Valk ook nog de maandelijkse ZwemInstuif. Tijdens deze ZwemInstuif is er weer een groots waterklimkussen en kan iedereen kennismaken met een echte duik onder het water. Een leuke aanvulling op de baantjes van de Zwem4Daagse Zuidbroek!

Reactie toevoegen