Nieuwe banden voor auto of motorfiets

Sinds kort is er aan de Trekweg in Zuidbroek een nieuw bedrijf gevestigd. Bandenservice Zuidbroek is dé bandenservice in de omgeving Zuidbroek.  “We bieden een snelle service en adviseren u graag voor de juiste banden. 
Voor u het weet rijdt u weer, met nieuwe banden, veilig op de weg!”, zegt eigenaar Roel Molog. De juiste bandenspanning is van groot belang om veilig en comfortabel te kunnen rijden. Met de juiste bandenspanning rijdt u niet alleen veiliger maar u bespaart er ook brandstof mee en uw banden slijten minder snel. Het is goed om dit regelmatig te laten controleren. "Wij adviseren u om elke maand uw banden- spanning te (laten) controleren", merkt Roel Molog op. “U kunt bij ons ook terecht om uw motorbanden te laten verwisselen. Wij beschikken over de juiste machines om dit uit te kunnen voeren waarbij ook de motorbanden zowel statisch als dynamisch gebalanceerd worden. Merken die wij kunnen bieden zijn: Bridgestone; Continental; Dunlop; Metzeler; Michelin en Pirelli.”
Maar ook voor de aankoop of het verwisselen van uw winterbanden bent u hier aan het juiste adres. In Duitsland bent u verplicht om winterbanden of all season banden te hebben indien de winterse omstandigheden dat vereisen. 
Van winterse omstandigheden is volgens de wet in elk geval sprake bij ijzel, gladheid door sneeuw, sneeuwmodder en gladheid door ijs- of rijpvorming. Duitsland kent geen vaste periode waarin het gebruik van winterbanden verplicht is. 
 
“Om voorbereid te zijn op het komende seizoen bieden wij u een ruime keuze aan winterbanden in diverse maten en bekende merken aan, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.” Ook beschikt het bedrijf over een grote opslagruimte voor ban-den. Hebt u vragen of wilt u informatie? Bel of mail naar uw regionale specialist; Ban-denservice in Zuidbroek. Veilig, snel en bij u in de buurt! 

Reactie toevoegen