U wilt uw verhaal kwijt?

Een gedicht, een sage, een kort sprookje, de mythe of het volksverhaal? Het Slochter Vertelcafé biedt het podium en het publiek! Het vindt twee keer per jaar plaats, zwervend door de gemeente Slochteren. Dit keer strijkt de werkgroep op 7 november a.s. neer in het witte Kerkje van Kolham, de Dorpskerk aan de Hoofdweg 44 in het dorp Kolham.
Naast de vaste deelname van leden van de Slochter Vertelgroep de PazziPanten is de organisatie op zoek naar nieuwe, prille, jonge, maar ook klassieke vertellers. Begeleidt u zichzelf op muziek tijdens uw verhaal of zingt u uw verhaal, dan bent u ook meer dan welkom. Het mag in het Nederlands, Gronings of in een andere taal. Wat hebt u te vertellen? Altijd al eens voor publiek uw lievelingsverhaal willen vertellen? Doe gratis mee aan deze middag in Kolham. Neem eerst voor informatie of opgave contact op met Tiny Davids van werkgroep Podiumkunsten van de Stichting Cultureel Slochteren: mail en/of telefoon. Ook is ‘Het Vertelcafe’ op Facebook te vinden en te volgen.

Noteer alvast de datum waarop het 13e Slochter Vertelcafé plaatsvindt:
zaterdagmiddag 7 november a.s. Het start om 15.00 en is afgelopen rond 17.30 uur. Presentator van het Vertelcafé is als vanouds Eltje Doddema. U betaald entree en dan kunt u komen luisteren én u krijgt koffie en of thee met de intussen beroemde en Groningse povvert.

Reactie toevoegen