ANBO afdelingen samengevoegd

De ANBO afdelingen Menterwolde en Veendam gaan in het vervolg samen verder onder de naam ANBO Veendam - Menterwolde. Donderdagmiddag 10 september houdt de nieuwe afdeling voor het eerst een gezamenlijke feestelijke bijeenkomst in De Menterne te Muntendam. De beide afdelingen zijn al langer met elkaar in gesprek geweest, maar eerst deze zomer zijn de vertegenwoordigers van beide afdelingen het eens geworden. Om dit heuglijk feit te vieren wordt er op donderdag 10 september een gezellige middag met muziek en BINGO georganiseerd.
Door allerlei factoren, die momenteel binnen een deel van de ANBO spelen, kon de verzending van de uitnodiging aan de leden van de nieuwe afdeling pas in een later stadium plaatsvinden, dan de bedoeling was. De organisatoren hopen desondanks dat de leden gehoor geven aan de uitnodiging.
De ontvangst is met muziek door Piet Wust. Na het openingswoord door de voorzitter is er pauze met muziek onder het genot van een kopje thee of koffie en gelegenheid even bij te praten of als u dat wilt mee te zingen.
Vervolgens staat er een BINGO met leuke prijzen op het programma. In de tussenliggende pauze is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Na de BINGO kunnen de leden nogmaals genieten van de muzikale klanken door Piet Wust.

Reactie toevoegen