Bingo in De Menterne!

Vanaf dinsdag 8 september is het weer zover! Iedere week tot en met 22 december kunt u weer in De Menterne terecht. De ene week wordt de bingo door drie dames uit Muntendam georganiseerd en een week later door een activiteitencommissie uit Meeden. Dé bingo, waar iedereen het over heeft! Het is iedere keer weer een groot succes.
De activiteitencommissie van de bingo (Muntendam), bestaande uit Greetje Ve-nema, Dina Oorburg en Henny Lamain (achter de microfoon om de nummers op te lezen), hebben er weer zin in.
Gezellig in De Menterne, BINGO; met prachtige prijzen en onder het genot van een kopje thee/koffie of een drankje. Gezelligheid troef!
Bent u ook zo gek op bingo en de spanning om als eerste een rij of kaart vol te hebben en “Bingo” te roepen in een zaal? Dan zijn deze middagen wat voor u. Vanaf 8 september kunt u weer naar de gezellige Bingo-middagen in De Menterne te Muntendam.
“Wij hopen dat de mensen die het afgelopen seizoen zijn geweest het naar hun zin hebben gehad en zien ze graag op de volgende bingo-middag”, zegt Greetje Venema. “Wij verheugen ons op de komende periode.”
Voor sommige mensen blijkt dat bingo best een topsport is. Wat moet je op veel dingen letten, helemaal met 2 kaarten. De prijzen variëren ook dit keer weer van boodschappenpakketten tot fruit-schalen en nog veel meer. “Neem gerust, uw buurman, buurvrouw, vriend, vriendin, broer, zus enz. mee. Elkaar ontmoeten en een gezellige middag met span- ning en gezelligheid. U komt toch ook? De koffie en thee staan voor u klaar.”

Reactie toevoegen