Koningin Goudsmid heeft een probleem!

Ingezonden - Het volk in haar Koninkrijk is de laatste tijd niet zo vrolijk. Wat zij ook probeert zij krijgt haar mensen niet aan het lachen. Zij heeft al van alles geprobeerd, een clown ingehuurd, lekker eten gemaakt en zelfs een groot feest georganiseerd, maar niets helpt. Totdat zij op een nacht in een droom te horen krijgt dat koningin Goudsmid haar volk misschien moet bedanken voor al het harde werken. Zij wil aan alle mensen in haar Koninkrijk een sieraad geven. Een sieraad waar iedereen vrolijk van wordt. Het moet dus een vrolijk sieraad zijn. Haar kasteel ligt vol met de mooiste juwelen maar niets is echt vrolijk. Dus vraagt zij haar volk om een vrolijk sieraad te ontwerpen. Help jij Koningin Goudsmid mee?

Wat moet jij doen?
• Ontwerp een vrolijk sieraad door hier een mooie schets van te maken.
• Let er wel op dat het sieraad één vorm heeft, zodat jouw ontwerp ook een echt sieraad kan worden.
• Lever je ontwerp uiterlijk 15 september in bij Goudsmid Margriet. Dit kan met de post (Torenlaan 5 9635 TC Noordbroek) of je scant het ontwerp in en mailt het naar info@goudsmidmargriet.com of je doet je ontwerp in een envelop en je brengt het naar Goudsmid Margriet.
• Na de zomervakantie staat er op school (Insp.Amerikaschool, te Noordbroek) ook een speciale brievenbus/schatkist van Koningin Goudsmid, hier mag jij je ontwerp met onderstaande gegevens ook in doen.
• Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum bij je ontwerp te vermelden!
 
Wat kun je winnen?
• Goudsmid Margriet kiest uit alle ingezonden ontwerpen drie winnaars! Een winnaar uit de leeftijdscategorie 4-6 jaar, 7-9 jaar en een winnaar uit de leeftijdscategorie 10-12 jaar.
• De drie winnende ontwerpen worden door Goudsmid Margriet vervaardigt tot een echt zilveren sieraad, een hangertje of een bedeltje.
• De drie winnende ontwerpen worden op de landelijke dag "Beleef het sieraad" zaterdag 10 oktober om 11.00 uur bekend gemaakt en de ontwerpers ontvangen hun sieraad dan ook. Deze hanger of bedel ter waarde van € 75,00 mogen de winnaars houden. Kijk op https://www.goudsmidmargriet.com/beleef-het-sieraad-10-oktober-2015/ voor meer informatie hierover.
 
Als jij nou niet wint?
• Jouw mooie ontwerp is niet het winnende ontwerp? Geen nood, dan kan het sieraad tegen betaling alsnog gemaakt worden door Goudsmid Margriet. Kijk op de website voor meer informatie hierover.
• Maar let op! Jouw ontwerp kan wel meegenomen worden in de collectie van Goudsmid Margriet. Daar moet jij dan wel toestemming voor geven!
 
Zet hem op!! Ik ben erg benieuwd naar alle mooie ontwerpen.   
 
Liefs, Koningin Goudsmid

Reactie toevoegen