Goed gevoel

Ingezonden: De zomer is al weer bijna voorbij, alles gaat langzamerhand weer zijn gewone gang met drukke en volle agenda’s. Laten we hopen dat we in september nog lekker kunnen nazomeren. Zeker nu is het belangrijk om eens stil te staan wat je allemaal voor jezelf kunt doen om je goed te voelen en er goed uit te zien. De volgende tips kunnen je misschien wat helpen.

1. Let eens op je houding, een mooie rechte rug en je schouders naar achteren. Kleding hangt dan beter om je lichaam, je voelt je zelfverzekerder wat je dan ook uitstraalt.
2. Zorg voor een goede nachtrust. Wallen wil niemand, 8 uur slaap heeft iedereen nodig om goed uitgerust voor de dag te komen. Gebruik, na het gezicht gereinigd te hebben, een goede oogcrème en dagcrème. Dit doet wonderen om er fris en stralend uit te zien en de dag goed te beginnen. Gebruik voor het slapen gaan nachtcrème om de huid te herstellen.
3. Have a good hairday! Met een mooi kapsel ziet je geweldige outfit er nog beter uit!
4. Dagelijks een simpele make-up. Vaak is een mooi oogpotlood, een mascara en een bronzer al voldoende.
5. Zorg dat je goed gehydrateerd blijft. Drink anderhalve liter water per dag, het houd je fit en zorgt voor een stralende huid.
6. Houd je lippen beschermd. Het hoeft niet een lippenstift of lipgloss te zijn, maar in ieder geval een lipbalsem (ook voor mannen) want droge en gebarsten lippen willen we niet. Dus smeren, smeren en smeren. 
7. Laat je wenkbrauwen in een mooie vorm epileren die bij jou past.
8. Ga sporten…liefst 2 a 3 keer per week een half uur. Dit is goed voor alles, je voelt je fitter, je verhoogt je conditie en je gaat er stralender uitzien.
9. Style je kleding met bijpassende accessoires. Een mooi sjaaltje, armbandje, een leuke riem, zonnebril of een goede tas. Het zorgt er allemaal voor dat je outfit er net even iets gekleder uit gaat zien.
10. Nu de belangrijkste tip! Draag een outfit, een kapsel, een make-up waar je goed bij voelt. Doe nooit iets “omdat het in de mode is”, tenzij je dit zelf mooi vind en je daar ook lekker bij voelt. Blijf bij jezelf en voel je zelfverzekerd. Want zelfverzekerdheid straal je uit en geeft je schoonheid.
 
Groetje Erica Hidding
Beautysalon Erica

Reactie toevoegen