Kleine Omloop van de Veenkoloniën

A.s. weekend staat er zowel op zaterdag als op zondag een wielerwedstrijd op de kalender bij de Stormvogels Veendam. Honderden jeugdwielrenners wordt zo de kans geboden te koersen tegen hun leeftijdgenoten. Zaterdag 5 september staat de 20e Klei-ne Omloop van de Veenkoloniën/EnergyStock op de kalender. Om 10.00 uur starten de Nieuwelingen bij de wielerbaan op de Zuidwending voor een koers over 85 km. De junioren vertrekken vanaf dezelfde locatie om 13.30 uur voor een wedstrijd over 126 km. Na 2 of 3 keer een prachtige ronde door de Veenkoloniën wordt er gefinisht op de Zuidwendig ter hoogte van de wielerbaan.
Op zondag 6 september vindt de Jeugdronde van Veendam plaats en wordt er door wielertalentjes in de leeftijd van
8 t/m 14 jaar gekoerst op de wielerbaan aan de Zuidwending. Meer dan 100 deelnemers staan aan de start in de verschillende leeftijdscategorieën.

De vereniging is erg blij dat de wedstrijden ook dit jaar weer op de kalender staan. Met de ondersteuning van o.a. EnergyStock en de vele vrijwilligers die op de been zijn blijft het mogelijk dit soort wedstrijden te kunnen organiseren in de huidige tijd.

Reactie toevoegen