Cursussen Buurtactief Meeden

Mensen we gaan weer van start. Hieronder volgt een kleine opsomming van enkele cursussen die binnenkort van start gaan. Alle cursussen zijn voor jong en oud van 8 tot oneindig zeg maar… De cursussen die we aanbieden zijn niet duur, wel gezellig, leuk en leerzaam. Op deze manier kunt u wat kennis vergaren en misschien kennis maken met andere mensen uit het dorp.
 
Donderdag 10 september start van onze brei-instuif (bieb)
Buurtactief organiseert 10 september, in samenwerking met de bibliotheek van Meeden weer een brei-instuif. Elke donderdagavond bent u weer van harte welkom. Ook als u gewoon even wilt komen kijken hoe het daar gaat. Afgelopen seizoen hebben een aantal dames deelgenomen aan deze avonden. Zij maakten  verschillende dingen. Zo waren er dames die wilden leren hoe men een hak moet breien in sokken. Of sokken leren breien in het algemeen. Andere dames leerden rondbreien; dit is met één ronde naald. Gea de Jonge, voormalig eigenaresse van een eigen handwerkzaak, geeft u advies en hulp waar nodig. Op deze avonden mag u uw eigen creaties maken. Ook als u een ervaren breister bent en u vindt het gezellig om even iets buiten de deur te doen bent u van harte welkom (haken of borduren mag ook). Tegen geringe kosten kunt u zich voor deze instuif opgeven. 
 
Workshop Bloemschikken Meeden
Buurtactief Meeden houdt dinsdagavond 13 oktober in samenwerking met Bloemstyliste Heleen een workshop bloemschikken. Deze wordt gehouden van in de bieb van Meeden. Heleen neemt alle materiaal, zoals schaal of iets dergelijks, mee om samen met u weer een leuk bloemstukje te maken. Het enige wat u moet meenemen is een snoeischaar en een scherp mesje.
Andere cursussen die nog op stapel staan zijn: bloemschikken (Kerst), snoei-en in het najaar, paddenstoelen excursie en vogelsspotten. We hopen op veel deelnemers!!!
Voor de computercursussen zijn we nog aan het brainstormen hoe we dat gaan aanpakken. 

Reactie toevoegen