Open dag kunstlokaal

Op zaterdag 22 augustus is er voor alle belangstellenden gelegenheid een kijkje te nemen in het Kunstlokaal. Het Kunstlokaal is een atelier waar jong en oud, beginnend of gevorderd, gewoon of bijzonder creatief bezig kan zijn. Voorheen heette het atelier ‘Het Kleilokaal’. Omdat in het atelier inmiddels met veel meer dan alleen klei gewerkt wordt is het atelier omgedoopt tot ‘Het Kunstlokaal’.
Het Kunstlokaal verzorgt wekelijkse cursussen, kortdurende cursussen, eendaagse workshops en elke eerste zaterdag van de maand is er open atelier voor de mensen die een keer per maand willen werken. Daarnaast biedt het Kunstlokaal een stookservice aan voor mensen die thuis werken maar geen oven hebben om in te stoken.
Ook voor bijzondere doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke, psychische of motorische beperking, is er gelegenheid hun kunstzinnige  kwaliteiten verder te ontwikkelen. 
Het aanbod voor het komende seizoen bestaat uit:
Cursus keramiek
Cursus van materiaal naar beeld/object
Korte cursus lassen
Pitfirestook
Cursus gipsmallen maken
Open atelier
Stookservice
 
“Voor iedereen die met collega’s of vrienden een dag creatief bezig wil zijn verzorg ik ook workshops op maat. Neem daarvoor contact met me op”, zegt Clementine Rooijakkers.
 
Het kunstlokaal bevindt zich op West-eind in Zuidbroek. De open dag is van 10.00-16.00 uur. Welkom!! Meer informatie kunt u ook vinden op www.inhetkunstlokaal.nl

Reactie toevoegen