‘Sla een bal voor Jolan!’

Op vrijdag 11 september a.s. organiseert de Stichting Maatschappelijke Activiteiten van de vier Veendammer Loges van de Odd Fellows vanaf 16.00 uur in samenwerking met Golfclub ‘De Compagnie’ in Veendam een open benefiet 9-holes golf shotgun wedstrijd en golfclinic ten bate van de Stichting ‘Zorg voor Jolan’.  De tweejarige Jolan heeft een zeldzame vorm van kinderkanker: neuroblastoom. Hij heeft  inmiddels meerdere behandel- ingen ondergaan, maar moet ook nog voor een immunotherapie naar  Amerika. Hoewel de ziektekostenverzekering een deel van de kosten dekt, moeten de ouders van Jolan de reis- en verblijfskosten zelf betalen. 
Het gaat om een bedrag van €  50.000 à € 60.000. Om dit te kunnen bekostigen is de Stichting ‘Zorg voor Jolan’  opgericht. Ook de Odd Fellows dragen hieraan graag een steentje bij.  Meer info op is te vinden op www.zorgvoorjolan.nl.
 
Wedstrijd en clinic
Op 11 september is er niet alleen ruimte voor de ervaren golfer, maar wordt er ook een golfclinic gegeven voor belangstellenden die ongedwongen kennis willen maken met het golfspel. De kosten bedragen € 30,- per deelnemer of € 50,- indien de partner ook mee doet, inclusief een diner na afloop, exclusief drankjes. Tijdens het diner worden kunstobjecten verkocht.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een lijst in het clubgebouw van de Golfclub De Compagnie met opgave van handicap of door een e-mail te zenden naar het secretariaat van de SMA: stmaof@outlook.com met opgave van wedstrijdhandicap of deel- name aan de golfclinic,   adresgegevens en telefoonnummer.
 
De Stichting hoopt op een maximaal aantal deelnemers, zodat een mooie bijdrage aan dit goede doel kan worden geleverd.

Reactie toevoegen