Van Beresteyn zet alle deuren open!

Al voor dat de lopers van de Sightseeing Run door vanBeresteyn broez’n heeft vanBeresteyn – en in het bijzonder de afdeling Muziek-, Dans- en Theater – de deuren al geopend. Om iedereen de gelegenheid te geven om bij de start van het nieuwe seizoen een keuze te maken voor een cursus muziek, dans of theater staan de deuren van de MDT-school wagenwijd open.
Er is gelegenheid om alle muziekinstrumenten te proberen, van piano tot cello, van blokfluit tot slagwerk en zang. Er zijn demonstraties van jeugdtoneel, popkoor en van dans en ook daar kunnen de bezoekers aan meedoen. Behalve dat alle disciplines aanwezig zijn, is er bij muziek ook het onderscheid tussen lichte en klassieke muziek.
Belangstellenden kunnen informatie over een cursus krijgen van de docenten. Verder is er algemene informatie en zijn er mogelijkheden voor workshops. Nieuw zijn de workshops  peuterdans voor driejarige peuters.
En natuurlijk is de pianotrap in werking en iedereen kan proberen om een mooie toonladder te lopen of zelfs een melodie!
‘Broez’n door andermans hoez’n’  is voor de MDT een mooie gelegenheid om de lopers van de Sightseeing Run te trakteren op mooie muziek. Op het podium van vanBeresteyn wordt onder andere gezongen door het popkoor, het barokensemble  treedt op, de Klezmergroep, de band van Bart Mooten en nog veel meer. Op deze manier wordt de diversiteit van het aanbod van de Muziek-, Dans- en Theaterschool nog extra zichtbaar en geeft het de lopers extra energie bij hun tocht door Veendam.

Reactie toevoegen