Jaarmarkt

Met handel, zang, dans muziek, lekker eten en… prachtig weer. De Jaarmarkt trok afgelopen zaterdag weer veel publiek naar Muntendam. Er was dan ook van alles te beleven en te krijgen/ kopen. En natuurlijk dé ontmoe-tingsplek om iedereen weer te zien en gezellig bij te kletsen.
Het centrum van Muntendam was weer goed gevuld. De Jaarmarkt heeft altijd veel aantrekkingskracht in de hele regio. Niet alleen de mensen uit het dorp, maar uit de weide omtrek weten op deze dag de weg naar Muntendam te vinden. De standhouders waren al weer vroeg op om alles klaar te zetten. De plaat-selijke middenstand was uiteraard goed vertegenwoordigd. En dit zorgt natuurlijk ook voor een breed draagvlak in het dorp. De horeca pakte groot uit met verschillende terrassen en op allerlei plekken hoorde je muziek.
De feestweek in Muntendam duurt nog tot vrijdag 12 juni. Van maandag t/m woensdag zijn de bekende fietstochten, woensdagmid-
dag is er voor de basisschooljeugd een filmmiddag in De Menterne en donderdag een senioren- avond ook in De Menterne. Vrijdag wordt de week afgesloten met de Wielerronde van Muntendam.

Reactie toevoegen