Gezellig struinen langs de marktkramen

Zaterdag 6 juni a.s. vindt weer de jaarmarkt plaats in Muntendam met een gezellige braderie. Eén van de hoogtepunten van de feestweek gehouden van 4 juni t/m 12 juni, waarbij voor de bezoekers een gevarieerd, voor ieder toegankelijk, programma wordt geboden met tal van activiteiten en evenementen. 
De Jaarmarkt; ieder jaar weer een gebeuren dat niemand wil missen. Een groot aantal kramen staat dan voor u uitgestald met de meest uiteenlopende goederen. Tijdens de jaarmarkt verandert het centrum van Muntendam in één groot kleurrijk handelsplein. Van demonstratiestands tot honing, van verenigingen tot kleding, de gemeente en de politieke partijen, op deze markt is werkelijk alles te vinden. De dag wordt omlijst met een muzikaal programma.
De Culturele Raad Muntendam organiseert eens per jaar op de 1e zaterdag in juni een gezellige markt voor een breed publiek. Op de jaarmarkt staan particulieren die hun waar verkopen, aangevuld met beroeps kraamhouders. Veel ruimte is er voor diverse verenigingen en stichtingen om hun activiteiten te promoten. Daarnaast worden er op de markt vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud en wordt de markt opgeluisterd met diverse muziekoptredens. Bereid u voor op een festijn vol gezelligheid, amusement, muziek en acties. 's Morgens in alle vroegte worden de stands weer opgebouwd en komen de eerste mensen hun kraam al inrichten. Naast de vele marktkramen zijn er ook andere activiteiten, waaronder een rommelmarkt, muziekoptredens, kinderattracties etc. Onze gemeente is traditiegetrouw ook weer van de partij met verschillende infostands. U bent er welkom met al uw vragen en vindt er informatie over de verschillende diensten. De infostands staan opgesteld voor het gemeentehuis op het gemeenteplein. Er worden weer verschillende onderwerpen gepresenteerd, nl. een informatiestand van het BOB-team, de Vrijwilligerscentrale en de MAC en nog meer. Ook aan de kinderen is gedacht; het Bos-team van Menterwolde is aanwezig en… je kunt trampolinespringen. Na afloop ontvangen de kinderen een leuke attentie (zolang de voorraad strekt). U wilt de jaarmarkt in Muntendam toch ook niet missen? De weersvoorspellingen zijn heel goed; het belooft een fantastische dag te worden. Tot ziens op zaterdag 
6 juni in Muntendam! 
 

Reactie toevoegen