Nieuwe beheerder voor MFC de Noordsuythoeve

De heer Johan de Vries uit Zuidbroek wordt per 1 juli de nieuwe beheerder voor het MFC te Noordbroek. De Vries is 48 jaar oud en heeft de laatste jaren gewerkt als facilitair medewerker bij Stichting Vanboeijen te Assen. Eerder bij stichting Werkpro te Groningen en als beheerder van de Wijkcentra het Floreshuis en de Wende, eveneens te Groningen.
Voor de vacature van beheerder MFC heb-ben zo’n 25 sollicitanten zich gemeld. Na een uitgebreide en zorgvuldige selectieprocedure heeft het bestuur uiteindelijk unaniem gekozen voor de heer de Vries. Zijn ervaringen in de buurtcentra en zijn recent werk als facilitair medewerker wa-ren voor het bestuur doorslaggevende argumenten om voor De Vries te kiezen. Zijn competenties worden omschreven als sociaal, zelfstandig, daadkrachtig, col-legiaal, klantgericht, leergierig en precies.
Op 1 juli a.s. treedt hij in dienst, en op 5 juni tijdens de promotieactiviteiten MFC zal Johan de Vries geïntroduceerd worden. Eenieder is dan in de gelegenheid om nader met hem kennis te maken. Het bestuur gaat er vanuit dat ze in De Vries een enthousiaste beheerder hebben gevonden die samen met vrijwilligers en betrokkenen het multifunctione- le centrum kan uitbouwen tot een bruisende ontmoetingsplaats voor Noord- en Zuidbroek.
Zelf zegt Johan de Vries “Ik sta te popelen om een mooie start te gaan maken.”

Reactie toevoegen