Feestweek Meeden 2015

Afgelopen zaterdag 30 mei is de feestweek gestart met een spetterende muziekavond in het dorpshuis. Woensdagmiddag 3 juni is er traditiegetrouw voor kinderen in de lagere schoolleeftijd. In en rond zwembad De Kolck zullen Metmans, Kidzzclub, BOS-team en het personeel van zwembad de Kolck deze kinderen vermaken. ’s Avonds gaan we dan weer naar het dorpshuis voor het klaverjassen (o.l.v. werkgroep VV Meeden), sjoelen (Metmans) en darten (o.l.v. Bart Niemeijer) aanvang 19.30 uur.

Donderdag 4 juni kunt u vissen in de visvijver Zevenwoldsterweg onder auspiciën van HC De Munte aanvang 19.00 uur tot 20.30 uur en in het dorpshuis kunt u vanaf 19.30 uur dammen o.l.v. Damclub Meeden en vanaf 20.00 uur kunt u tafeltennissen o.l.v. Meteoor.
De vrijdagavond starten we om 19.00 uur met een wandelpuzzeltocht voor jong en oud, gevolgd door een optreden van de bekende band “Hot me” om 21.00 uur.

Zaterdag 6 juni zullen wij de week besluiten met ’s middags een spellencircuit voor wijkteams vanaf 14.00 uur en tussendoor een demonstratie van het ACRO-team van V.O.L.O. en muzikale omlijsting van de B.S.B.-band.

Zaterdagavond sluiten wij de feestweek muzikaal af met een optreden van Duo Flex en het bekend maken van de beste wijk van Meeden 2015 en wie krijgt de ‘Aierlegger Award’ 2015 uitgereikt.

Reactie toevoegen