Hoedenexpositie ‘Hoed op je hoofd’

In woonservicecentrum Breehorn is tot 29 juni 2015 een bijzondere expositie te bezichtigen. Expositie ‘Hoed op je hoofd’ is een tentoonstelling van symbolische hoeden en vitrine-items, zoals sprookjesfiguren of glasobjecten. De hoeden staan symbool voor het denken van de mens.
De tentoonstelling prikkelt op een speelse manier de fantasie van de mens en daagt hem uit om op een andere manier naar zichzelf te gaan kijken en zich bewust te worden van zijn eigen vastomlijnde denkpatronen. Bij de tentoonstelling is een molen aanwezig met spirituele gedichten, deze kunnen door de bezoekers gratis worden meegenomen.
Op donderdag 4 juni wordt een speciale middag georganiseerd van 14.30 – 16.00 uur in Breehorn. Leuke, gekke, aparte hoeden, kleurrijke sjaaltjes en glinsterende sieraden worden getoond. Aanwezigen mogen zich versieren met deze voorwerpen en worden, als zij dat willen, op de foto gezet. Tijdens deze activiteiten kunnen er oude, bekende liedjes worden gezongen die begeleid worden op de gitaar.
U bent van harte welkom op deze kleurrijke en fantasievolle expositie. Voor meer informatie, kijk op
www.pas-partoe.nl

Woonservicecentrum Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander. Zorggroep Meander staat voor zorg dicht bij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, zorg en behandeling.

Reactie toevoegen