Spannende toneelvoorstellingen in Bibliotheek

Donderdag 28 mei spelen leerlingen van de jeugdtheaterschool Veendam twee spannende toneelvoorstellingen in de Bibliotheek. De leerlingen hebben de voorstellingen, onder leiding van theaterdocent Bert op ‘t Ende, zelf geschreven.
Het is een traditie geworden. Elke twee jaar schrijven leerlingen van de Muziek-, dans en theaterschool Veendam een toneelvoorstelling en voeren die op in de Bibliotheek. In 2011 was er het interactieve moordspel en in 2013 speelden leerlingen het stuk Yoloderveen. Op donderdag 28 mei zijn er twee spannende toneelvoorstellingen: Vampire Castle en De enige jongen.
Vampie Castle wordt gespeeld door leerlingen van 12 jaar en ouder. In dit stuk gaat een groepje meiden logeren bij een vriendin. Wat een mooie vakantie had moeten worden, eindigt in een nachtmerrie. Niemand is te vertrouwen… Leerlingen van 15 jaar en ouder spelen hun zelfgeschreven stuk De enige jongen. Acht meiden, één jongen en één avondje uit. Het blijkt een dodelijke mix te zijn… De toneelavond in Bibliotheek Veendam is gratis.

Reactie toevoegen