FEEST thema zomerexpositie

Cultuur- & Congrescentrum vanBeresteyn in Veendam nodigt regelmatig amateurkunstenaars uit om te exposeren in de foyer. In 2014 is er voor de eerste keer een zomerexpositie geweest. Dat was een groot succes. Daarom doen we ook dit jaar weer een oproep aan amateurkunstenaars om hun werk aan te melden voor de zomerexpositie.
Dit jaar staat er een thema centraal: FEEST! Dat is natuurlijk niet zo gek na een heel jaar feestelijkheden in het ka-der van 10 jaar vanBeresteyn.
Van 27 juli tot 6 september wordt de expositieruimte in het Cultuurcentrum beschikbaar gesteld voor de feestelijke kunst van amateurs uit Veendam en omstreken. Het gaat om beeldend werk in het platte vlak.
Behalve de kans om te exposeren, is er ook nog de mogelijkheid dat het kunstwerk als Zomerkunstwerk van vanBeresteyn wordt gekozen. Het publiek kan hiervoor zijn stem uitbrengen.
Iedereen die een schilderij, foto of een tekening heeft gemaakt met het onderwerp FEEST kan zich opgeven. Opgave gebeurt via een opgaveformulier met daaraan toegevoegd foto’s van het werk.
Uit de aangeboden werken wordt een selectie gemaakt door een selectiecommissie.
Aanmelden kan tot 1 juli: schriftelijk bij cultuurcentrum vanBeresteyn, of per mail kunstinvanB@veendam.nl. Na aanmelding ontvangt de deelnemer nadere informatie.
Op 10 juli wordt bekendgemaakt welke werken zijn geselecteerd.

Reactie toevoegen