Concert voor Jolan

Thea Kip uit Noordbroek is druk doende met de voorbereidingen van een benefietconcert op zaterdag 6 juni in café De Jachtwaide in Muntendam. “Ik organiseer samen met een aantal andere mensen een benefietconcert voor Jolan. Jolan is een jongetje van 2 jaar en hij heeft neuroblastoom. Hiervoor moet hij voor een vervolg behandeling naar Amerika en hier is een bedrag van 60.000 euro voor nodig”, zegt Thea.
Het volledige verhaal is te lezen op www.zorgvoorjolan.nl. Het benefietconcert vindt plaats op 6 juni vanaf 12.00 uur in café de Jachtwaide te Muntendam. “Bezoekers hoeven geen entree te betalen. Er zal de hele dag een verloting zijn met vele mooie prijzen (wasdroger, tv, fiets, grasmachine, magnetron, tegoedbonnen voor kapper, slager, brunch, wellnessbon en nog veel meer…). De opbrengst daarvan gaat naar de Stichting Zorg Voor Jolan. Doordat Slagerij Grashuis de BBQ sponsort gaat de opbrengst daarvan ook in de pot”, zegt Thea Kip
Ze heeft al 14 artiesten, die belangeloos aan deze dag meewerken. Waaronder publiekstrekkers als Erwin de Vries en zangeres Eydie, die speciaal voor dit concert uit Rotterdam komt. Verder zijn Martin Zemering, Rieks Schuring, Jacob Molema, Johan Ensing, Auke, Adrian May, Aisha, Sinus Schuiling, Jan Wolters, Tonnie Garrels, Billy de Bruin en Rachelle bereid om die dag mee te werken. 

Reactie toevoegen