Feestweek aantrekkelijker dan ooit

Na 10 jaar keert stichting Metmans weer terug in het dorpshuis met de traditionele feestweek. Metmans pakt deze keer dan ook extra uit om dit te vieren. Elke dag van zaterdag tot zaterdag zullen er één of meerdere activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.  Zaterdag 30 mei beginnen we gelijk goed met een spetterende muziekavond in het dorpshuis. Sixtiesband Roots’66 zal de avond openen in de grote zaal gevolgd door all round party band P.P.M. in het cafégedeelte zal een D.J. de mensen vermaken. De voorverkoop voor bovengenoemde avond is reeds begonnen bij Tankstation Meeden. 

Zondagmiddag 31 mei kunt u meedoen met een leuke fietstocht. Vertrek tussen 14.00 uur en 14.30 uur vanaf het dorpshuis. Maandag 1 juni organiseert FullFitt i.s.m. Metmans een stratenloop voor jong en oud. Een afstand van 600 meter voor de allerkleinsten tot en met 8 jaar, voor de middengroep van 9 tot en met 15 jaar is er een afstand te volbrengen van 1200 meter en voor de ouderen is er een afstand van 5000 meter. Aanvang van deze avond is 19.00 uur. 
Dinsdagavond, 2 juni, zal er in het park bij “Mennohoes” een wijkvolleybaltoernooi worden georganiseerd door V.O.L.O. en na afloop is er ook onder auspiciën van V.O.L.O. een try-out van Free-running in en om het park. De woensdagmiddag traditiegetrouw voor kinderen in de lagere schoolleeftijd, in en rond zwembad de Kolck zullen Metmans, Kidzzclub, BOS-team en het personeel van zwembad de Kolck deze kinderen vermaken. ’s Avonds gaan we dan weer naar het dorpshuis voor het klaverjassen (o.l.v. werkgroep VV Meeden), sjoelen (Metmans) en darten (o.l.v. Bart Niemeijer) aanvang 19.30 uur. 
Donderdag 4 juni kunt u vissen in de visvijver Zevenwoldsterweg onder auspiciën van HC De Munte aanvang 19.00 uur tot 20.30 uur en in het dorpshuis kunt u vanaf 19.30 uur dammen o.l.v. Damclub Meeden en vanaf 20.00 uur kunt u tafeltennissen o.l.v. Meteoor. 
De vrijdagavond starten we om 19.00 uur met een wandelpuzzeltocht voor jong en oud, gevolgd door een optreden van de bekende band “Hot me” om 21.00 uur. 
Zaterdag 6 juni zullen wij de week besluiten met ’s middags een spellencircuit voor wijkteams vanaf 14.00 uur en tussendoor een demonstratie van het ACRO-team van V.O.L.O. en muzikale omlijsting van de B.S.B.-band. Zaterdagavond sluiten wij de feestweek muzikaal af met een optreden van Duo Flex en het bekend maken van de beste wijk van Meeden 2015 en wie krijgt de ‘Aierlegger Award’ 2015 uitgereikt.

Reactie toevoegen