Sieraden met een verhaal

Het is bijna weer zover de Culturele open dag in Noordbroek. Dit jaar zijn er weer veel kunstenaars en bedrijven die hun deuren openzetten tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 14 mei aanstaande. Uiteraard zal Goudsmid Margriet haar werkzaamheden tijdens deze dag laten zien aan het grote publiek.
Afgaande op de vele bezoekers van de afgelopen jaren, verwacht zij weer een grote belangstelling voor het vak Goudsmeden. Speciaal voor de Culturele dag heeft Goudsmid Margriet een mooie hanger ontworpen en vervaardigt; de hanger CULTUUR. De hanger CULTUUR is te koop op de dag zelf tegen een speciale prijs en is verkrijgbaar in zilver en goud. Deze bijzondere hanger is voorzien van een mooie edelsteen en speciaal voor deze dag verkrijgbaar van € 89.95 voor € 79.95. Kom langs en ontdek hoe een ontwerp ontpopt in een prachtig en uniek sieraad!
Margriet ontwerpt en vervaardigt al haar sieraden zelf op een ambachtelijke manier. Een mooie sieraad voor Uzelf - uw man - uw vrouw - uw vader/moeder - uw kind/kleinkind - uw vriendin/vriend?, maak dan vrijblijvend een afspraak met Goudsmid Margriet.
Tijdens de Culturele Open dag zal Margriet o.a demonstreren hoe je Goud smelt en het vervolgens walst. Kijk op: noordbroek.com voor meer informatie.

Reactie toevoegen