JOS pakt uit op Culturele Open Dag

Op donderdag 14 mei doet Jos Beeres voor het eerst mee aan de Culturele Open Dag Noordbroek. Sinds november vorig najaar is de Groningse wijnkoperij gevestigd in het actieve dorp, en Anouschka en Wietze Snaak doen met hun team van harte mee aan het jaarlijkse evenement. Immers, voor de ruimte verkasten zij hun bedrijf naar Noordbroek, dus volop plaats voor feestelijkheden.
Er wordt flink uitgepakt op het grote bedrijfsterrein aan de Zuiderstraat. Er is een doorlopende wijnproeverij met wijnproducenten in de voorraadloods. In de speciaal ingerichte ‘Vinoscoop’ is een doorlopende filmvertoning over wijn – het publiek zit op strobalen en kan vrij in- en uitlopen. Wijn moet vloeien en restanten moeten op, dus is er speciaal voor deze dag een ‘wijn-outlet’ opgezet waar koopjesjagers hun slag kunnen slaan vanaf EUR 1,-. En als klapstuk tapt De Wijnschenker z’n wijn uit een gigantisch, 1000 liter-wijnvat. Voor de kinderen is er een springkussen en ranja.
Traditiegetrouw komen er duizenden mensen naar Noordbroek op Hemelvaartsdag, dit jaar voor de 29e editie van de Culturele Open Dag. Het parkeerterrein van Jos Beeres is die dag beschikbaar voor de bezoekers aan het dorp.

Reactie toevoegen