VKM Heren 1 in nieuwe shirts

Afgelopen seizoen is het eerste herenteam van VKM begonnen met een compleet nieuw team. Van het vorige team, wat jarenlang een vast team was, zijn spelers vertrokken en gestopt met volleybal. Om die reden is het  eerste team aangevuld en compleet gemaakt met het recreantenteam dat 20 jaar in Nieuw-Buinen de recreanten-competitie speelde. 
Als nieuwbakken team zat heren 1, aan het begin van de competitie ook nog zonder shirts, maar een shirtsponsor werd al gauw gevonden door voorzitter, Henk Forsten, in de persoon van Willem Meijer van EM Sportief te Veendam.
Het doel bij het  begin van de competitie was handhaving in de 3e klas. Een klein noodlot sloeg gelijk al toe bij de tweede wedstrijd, toen de aanvoerder bij een blokkering door z’n enkel ging. De daaropvolgende wedstrijden, hebben ze zich moeten behelpen met wisselende invallers. De tweede helft van de competitie kwamen ze beter in hun eigen spel en werden er ook belangrijke punten gescoord. Al met al eindigden ze op een 8e plaats, mede dankzij aanvulling uit het dames 2 team van VKM, die bij elke wedstrijd weer present waren.
 
Op de foto (gemaakt door Eppo Karsijns Media): Maurits Banninga, Arendt Jan Smid, Martin Dijkman. Jan Karst, Peter Banninga, Gerko Lukkien.

Reactie toevoegen