tattoo dankzij Omroep Menterwolde

Astrid Haan uit Veendam heeft sinds donderdagavond 16 april een tattoo op haar voet. Begin maart bedacht radiomaker en presentator Peter Pijper van Omroep Menterwolde samen met Tattoostudio JS Bodyart uit Winschoten de actie droomtattoo.
Een ieder die al jaren met de wens liep een tattoo te willen of juist een tatoeage had die niet goed gezet was of juist zelfs niet afgemaakt kon middels een mail reageren om zijn of haar droom uit te laten komen. “Dat hebben we geweten”, zegt programmamaker Peter Pijper. De afgelopen weken vonden maar liefst 296 brieven de weg naar de mailbox van de radiomaker. Er waren een hoop eenvoudige mails als: “ik wil wel graag een tattoo, maar heb het geld niet”, maar ook veel brieven om een overleden dierbare in de huid te zetten. Daarnaast waren er ook veel verhalen omtrent mislukte tatoeages en onafgemaakte zaken. Uiteindelijk is er uit de grote stapel mails een selectie gemaakt van ongeveer 10 kanshebbers om de droomtatoeage te gaan winnen en afgelopen maandag tijdens het programma Puur Peter werd de uiteindelijke winnaar gekozen. Donderdagavond was het dan zover; de gelukkige winnaar mocht haar droom gezet krijgen door Jerry Holvast van JS Bodyart in de tattoostudio in Winschoten. Omroep Menterwolde deed live verslag tussen 19.00 en 23.00 uur van dit gebeuren en zo werd de tattoo live gezet tijdens de uitzending.
“Ik was maandag middag al heel erg gelukkig met het winnen, maar nu hij er een maal op staat is het precies zoals ik gehoopt had en ben ik echt superblij”, aldus winnares Astrid Haan- Wever. Aangezien deze actie nogal een succes was, en er zelfs landelijke aandacht was van o.a. radio 2, hebben presentator Peter Pijper en Jerry Holvast van JS Bodyart in Winschoten besloten deze actie in de herhaling te doen. Dus zat je er niet bij of had je je droom nog niet op papier gezet; schroom niet en laat het ons weten, Het verhaal mag naar studio@peterpijper.nl  (de sluitingstermijn is 31 mei a.s.). 
 

Reactie toevoegen