Voorjaarsmarkt in de Heemtuin

Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen in Muntendam houdt op zaterdag 25 april 2015 de jaarlijkse voorjaarsmarkt. Volwassenen en kinderen kunnen genieten van de vele kramen op de markt. Het weer wordt mooier en de knoppen zitten weer aan de bomen. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar komt eraan! Reden dus om een bezoek te brengen aan de voorjaarsmarkt van De Heemtuin en Natuurpark Tussen de Venen. De markt biedt diverse kraampjes met producten voor huis, tuin en ontspanning en informatie over activiteiten uit de regio.
Daarnaast kunt u in het paviljoen genieten van de hapjes en drankjes. De toegang is gratis. Ook voor kinderen is er in De Heemtuin genoeg te beleven. Er is een springkussen en er zijn diverse activiteiten voor kinderen. De markt wordt altijd druk bezocht. Ook dit jaar wil De Heemtuin er weer een mooie belevenis van maken.

Wilt u zelf aanwezig zijn op de voorjaarsmarkt met uw producten, diensten of demonstraties; dan kunt u zich nu opgeven. U kunt alvast een plek reserveren.

Reactie toevoegen