De Scheepsjoagers in de Jordaan

Op zaterdagavond 11 april a.s. houdt Shantykoor ‘De Scheepsjoagers’ haar jaarlijkse donateursavond. Al wekenlang is het koor o.l.v. Nico Dijkman bezig met de voorbereidingen. Het wordt een avond vol gezelligheid, muziek en sfeer!!! Het thema van de avond is: “De Scheepsjoagers in de Jordaan”. Het donateursconcert wordt natuurlijk weer gehouden in De Menterne te Muntendam en begint om half acht.
Het geheel speelt zich dit keer af in een Amsterdams café waar de barman (gespeeld door een zeer bekende Muntendammer) zijn gasten ontvangt. We ko- men naast de Scheepsjoagers, havenwerkers en matrozen, maar ook veel bekende ‘Amsterdammers’ tegen. Het wordt een avond met niet alleen veel muziek maar ook zal er veel worden gelachen. Niemand minder dan de nieuwe ‘Max Tailleur’ zal de zaal laten meegenieten van de vele Sam en Moosmoppen. Van tevoren zijn er al allerlei dingen die de sfeer gaan opbouwen. De bezoekers zullen bij aankomst bij De Menterne al direct in de sfeer van de Jordaan worden gebracht. Bij de ingang van De Menterne staat namelijk voor aanvang van het concert het draaiorgel ‘De Zwarte Dorus’ Amsterdamse liedjes te spelen. Bij binnenkomst in de zaal bouwt het combo vanaf 19.15 uur alvast de sfeer op door gezellige Amsterdamse meezingers te spelen. Om 19.30 uur gaan we dan echt van start.

U begrijpt het al. Deze avond mag u niet missen!!! Kaarten zijn in de voorverkoop bij De Menterne verkrijgbaar, maar natuurlijk ook op 11 april bij de kassa. Voor donateurs is de toegang gratis. U komt toch ook???

Reactie toevoegen