Eieren zoeken met de Schrijvershoek

Na een week regen en stormachtige wind was het zaterdag 4 april goed weer om eieren te zoeken. Ruim 40 kinderen hadden zich opgegeven.
Vrijdag werden ruim 400 eieren gekookt en geverfd. Zaterdagmorgen vroeg werden de eieren verstopt in de omgeving van het speeltuintje aan de Torenstraat.

Er waren 3 leeftijdscategorieën en per leeftijdscategorie werd door de paashaas ook nog een gouden ei verstopt. Om 10 uur trappelden de kinderen vol ongeduld om van start te gaan. De jongste groep konden hun eieren zoeken op het grasveld bij de speeltoestellen. Het stukje bos wat aan de speeltuin grenst was doormidden gedeeld. In het eerste deel de middelste groep op zoek en het achterste deel was voor de oudsten. Bij de jongsten werd het gouden ei gevonden door Anjelika Veenstra, bij de middelste groep was Lianne Lettinga de gelukkige en bij de oudsten duurde het even, maar uiteindelijk vond Damian Hendriksen het gouden ei. Voor de prijswinnaars was er een kadobon van een speelgoedzaak. Voor alle kinderen was er na het zoeken een verrassingsei, die ze bij de paashaas konden halen. De volgende activiteit van de Schrijvershoek is de knutselmiddag op woensdag 22 april. 

Reactie toevoegen