Feestelijke (her)opening ApothekeR mode

Er stond een grote menigte voor de damesmodezaak in Veendam om de opening mee te maken. Vrijdagmiddag 3 april om half 2 ’s middags was het dan zover. Wendelien en Hillegonde, de dochters van eigenaresse Hennie Apotheker, verrichten de openingshandeling. Daarna kon iedereen onder het genot van een hapje en drankje de winkel gaan bekijken. 
ApothekeR damesmode is geopend op 3 september 2009. In de afgelopen 6 jaar heeft Hennie Apotheker een vaste trouwe klantenkring weten op te bouwen. Maar het werd tijd voor iets nieuws en daarom werd besloten naar de Winkler Prins Passage 34 te verhuizen.
Een prachtig pand op een geweldige locatie. Nadat het pand opnieuw is ingericht, is ApothekeR mode vorige week dinsdag al open gegaan. Maar de feestelijke opening werd uitgesteld tot 
3 april omdat Wendelien en Hillegonde, de dochters van Hennie Apotheker, op Goede Vrijdag ook naar Veendam zouden komen. Hillegonde kwam speciaal uit Londen en Wendelien uit Amsterdam om de openinghandeling van ApothekeR mode te kunnen verrichten. Bij de vorige opening konden beide dochters niet aanwezig zijn vanwege studie en verblijf in het buitenland.
De mode die ApothekeR aanbiedt is zeer gevarieerd en voor alle leeftijden. Damesmode die perfect past bij de modebewuste vrouw die er goed uit wil zien in haar vrije tijd, op het werk of 
tijdens een feestje. Leuke kleding met mooie en verrassende details, die pri-ma te combineren zijn met kwaliteit en comfort. Elegante, vrouwelijke kleding, kleurrijke dessins, mooie details en aparte modellen, allemaal met een uitstekende pasvorm. U voelt zich op en top vrouw! De collectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld en is van goede, maar ook betaalbare kwaliteit. Enkele merken van ApothekeR mode zijn: Another Woman, Bloomings, Erfo, Fransa, Gerke, Inizia, Sarto, Signature, Steilmann, Tence. Dames die er eigentijds, sportief, modern of stijlvol uit willen zien moeten eens een kijkje gaan nemen in deze damesmodezaak. Hennie Apotheker en haar verkoopteam geven u graag persoonlijk advies en de service vinden ze heel belangrijk. De beste mode is immers de kleding die bij u past. 
Kom gezellig winkelen bij ApothekeR mode in Veendam. 

Reactie toevoegen