De H.H. van der Velde loop

De MenterA Runners hebben afgelopen zaterdag als trainingsloop voor de Rotterdam Marathon (12 april a.s.) hun langste trainingsafstand (33km) volbracht. De marathonlopers startten in Ter Apelkanaal en liepen met een straffe tegen wind door de mooie Veenkoloniën. Via Musselkanaal, Stadskanaal, Boven Pekela, Ommelanderwijk en Veendam liepen ze naar het einddoel: het Appelsiene vrouwtje in Muntendam.
Tijdens deze loop stapten op verschillende plaatsen andere lopers in om zo morele ondersteuning te bieden. De groep werd gaandeweg  steeds groter. Samen kwamen ze uiteindelijk bij het einddoel, waar een grote groep supporters op ze stond te wachten. Na afloop van de tocht stond er bij de Menterne soep en broodjes klaar, aangeboden door de sponsor H.H.van der Velde uit Pekela. Na de koude, winderige loop ging dat er prima in.
 
Alle marathonlopers: Annemieke en Pals Nieuwhof, Eddy Burema, Leny Flap, Stieneke Hazelhof, Petra Wieringa, Peter Visser, Eddy Beverwijk, Benny Scholtens en Ineke Kamps: veel succes in Rotterdam!
 

Reactie toevoegen