Ren mee met Run for KiKa!

Run for KiKa is een reeks grote sportieve hardloopevenementen door heel Nederland voor Stichting Kinderen Kankervrij, kortweg KiKa. Deelnemers proberen zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.
In actie voor Stichting Kinderen Kankervrij
Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 een begrip in Nederland. KiKa gelooft in actieve oplossingen, daarom wordt er elk jaar de Run for KiKa georganiseerd. Tijdens dit hardloopevenement rennen Runners 5 of 10 kilometer voor KiKa. Voor kinderen is er een speciale KidsRun van 1 km. Run for KiKa vindt plaats op 5 locaties: Spaarnwoude, Almere, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Er zijn leuke activiteiten gepland voor jong en oud. Runners, KidsRunners, vrijwilligers en publiek: iedereen is welkom.

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!
Elk jaar doen er veel bijzondere teams mee aan Run for KiKa. Een van die teams is Kanjer Janiek. Janiek is een meisje van vijf jaar dat sinds november 2013 in behandeling is voor leukemie. Ondanks haar ziekte kan ze gelukkig nog vaak stralen en aanstekelijk lachen. Team Kanjer Janiek bestaat uit mensen uit haar directe omgeving, haar vader, ooms en tantes en vrienden. Maar ook bekenden uit de buurt, klasgenootjes en buurkinderen van Janiek. Zelfs de juf van Janiek loopt mee met Run for KiKa! Tony van der Prijt (oom van Janiek): ‘Als mensen uit haar omgeving zien we wat deze ziekte met kinderen doet en wat een invloed het heeft op haar als kind, maar ook op haar familie. Het is daarom zo mooi dat Run for KiKa wordt georganiseerd om met het team Kanjer Janiek ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen kinderkanker. Onze Kanjer is Janiek!’

Schrijf je vandaag nog in voor Run for KiKa!
Help ook mee in de strijd tegen kinderkanker. Inschrijven voor de Run for KiKa kan nog steeds! Schrijf je snel in als team, als individuele hardloper, of als vrijwilliger.

Kijk op www.runforkika.nl/doe-mee en doe mee!

Reactie toevoegen