Open dag Breehorn en Veenkade

Op vrijdag 20 maart van 10.00-16.00 uur opent woonservicecentrum Breehorn en zaterdag 21 maart van 13.00-16.00 uur woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade in Veendam haar deuren in Veendam. Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn kunt u kijkje nemen in de centra.

Vele zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen die week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssectoren gedaan wordt. Iedereen die eens een kijkje wil nemen in woonservicecentrum Breehorn en of woonzorg-en revalidatiecentrum Veenkade is van harte welkom! (Toekomstige) cliënten en hun familieleden, mantelzorgers, buurtbewoners, vrijwilligers en alle andere geïnteresseerden krijgen een unieke kans om kennis te maken met de zorg in uw regio.

Iedere locatie van Zorggroep Meander heeft haar eigen sfeer en cultuur. Dit zal tijdens de open dag duidelijk merkbaar zijn. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met het brede aanbod van onder andere zorg aan huis, wonen met zorg, activiteiten en vrijwilligers werk in de zorg. Deze dagen staan in het teken van wonen, zorg, service, bewegen en revalideren. Verder zijn er verschillende informatie stands, er worden rondleidingen gegeven, u kunt deelnemen bij verschillende activiteiten en u kunt genieten van een hapje en drankje in het restaurant.

Wethouder J.Velema van gemeente Veendam opent de open dag in Breehorn officieel om 11.30 uur en in Veenkade om 13.30 uur.

Wilt u zien wat Breehorn (Boven Westerdiep 86) en Veenkade (Kaap de Goede Hoop 1) te bieden heeft? U bent van harte welkom.

Reactie toevoegen