Personal training, hardlooptraining, teambuilding & bootcamp

Vanaf oktober 2014 is WS Running & Bootcamp actief in de gemeente Menterwolde & Veendam. Het bedrijf is actief in personal training, hardlooptraining, teambuilding & bootcamp. 
"Afgelopen zaterdag zijn wij als WS Running & Bootcamp samen met onze sponsoren op de foto geweest. Onze sponsoren hebben ons fantastisch geholpen om ons bedrijf in korte tijd op de kaart te zetten", vertelt Wouter van Riet. "Sinds  1 januari 2015 zijn wij actief m.b.t. loopgroepen, wandelgroep ,bootcamp groepen, teambuilding & personal training in de Gemeente Menterwolde en Veendam. In zeer korte tijd zijn wij snel groeiende en zijn inmiddels de 150 leden gepasseerd! Een enorm succes! Wat maakt ons uniek? Wij bieden onze trainingen aan voor jong & oud, veelal op muziek en onder leiding van gediplomeerde trainers. Onze trainingen zijn gezellig, motiverend, inspirerend en voor iedereen! 
Goed trainen is op de juiste manier begeleiden. Ieder mens is uniek en er is niks wat ''moet'', alles ''mag''. Goed trainen is op de juiste manier motiveren en mensen enthousiasmeren. Onze trainers zijn gedreven en motiverende personen die het sportief  en maatschappelijk belang voorop zetten. 
Op de foto: Marcel Veen van Kapsalon Marcel, Jan Veen van Fysiotherapie JN Veen, Willem Meijer van EM Sporting, Johan Oortwijn van Projo Promotions, Edwin en Petra Boomstra van SAB Accountants (ontbreken op de foto)

Reactie toevoegen