Rondetafelgesprek met Patrick Brouns

Op dinsdag 3 maart heeft CDA Groningen statenlijsttrekker Patrick Brouns een werkbezoek in de toekomstige herindelingsgemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren. ’s Avonds gaat hij tijdens een Rondetafelgesprek in gesprek met locale ondernemers en bestuurders over actuele en lange termijn vraagstukken welke deze ondernemers direct raken.
Hierbij zijn vertegenwoordigers vanuit de industrie, zorg, landbouw en woningbouw aanwezig. Vanaf 20.15 uur gaat hij in een openbare bijeenkomst in gesprek met de inwoners en CDA-leden van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren.
De Groningse Provinciale Staten hebben directe invloed op het woon- en werkklimaat van de Groninger inwoners. Wat te denken over de bodemdaling, de aardgasperikelen, met de daaraan gekoppelde afwikkelingen en schadeloosstellingen, kwaliteit en peil oppervlaktewater, verdubbeling van de N33 vanaf de A7 naar de Eemshaven. Zaken die de inwoners van de 3 gemeenten raakt thuis en op het werk. De bijeenkomst begint om 20.15 uur. Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar.

Locatie: MultiFunctioneelCentrum De Noordsuythoeve te Noordbroek

U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Reactie toevoegen